گیربکس صنعتی
Wiki Article
برای آشنایی با سازوکار گیربکس صنعتی، ابتدا باید با اجزای تشکیلدهنده آن آشنا شویم.در این مقاله به بررسی تفاوت اجزای تشکیلدهنده گیربکسها پرداخته و اجزای گیربکسهای مختلف را با یکدیگر مقایسه میکنیم.
همچنین قبل از خرید گیربکس صنعتی شرایط، فضا و نیاز محیط کار خورد را بسنجید مواردی همانند ابعاد و وزن ،مدت زمان کارکرد مداوم گیربکس صنعتی ، دما و شرایط آب و هوایی ،شعاع قابل تحمل و بار محوری ، قابلیت تعمیر و در دسترس بودن قطعات ، طریقه نصب گیربکس صنعتی و... توجه کنید.
همچنین نقاطی مانند سوپاپ هوا و درپوش تخلیه روغن نیز از واشرهای مخصوصی جهت آببندی استفاده میکنند.
همچنین بلبرینگها با کنترل نیروهای شعاعی و محوری روی شفت، به افزایش طول عمر کاری گیربکس کمک میکنند.
درب پنجره دوجداره خانه هوشمند تجهیزات کنترل عبور و مرور کابینت لنداسکیپ نمای ساختمان کمد اکسسوری برقی کابینت آسانسور تجهیزات آشپزخانه صنعتی درباره فامکو
در نتیجه بهتر است که به صورت دوره ای این قطعه را سرویس کنید. نیرو گیربکس دارای سرویس کارانی بسیار حرفه ای است که به صورت تضمینی گیربکس را سرویس خواهد کرد. برای اطلاع از معایب استفاده از گیربکس پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به آن را در سایت نیرو گیربکس مطالعه کنید.
برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
سپردن تعمیرات به افراد غیرحرفه ای می تواند خسارات زیادی را برای شما متحمل شود. بنابراین توصیه می کنیم که تعمیرات انواع گیربکس را به افراد باتجربه و ماهر بسپارید.
چرخدنده گیربکس: وظیفه انتقال قدرت و تغییر سرعت را دارند و در انواع هلیکال، خورشیدی، حلزونی و مخروطی ساخته میشوند.
شفت متحرک: دومین قطعه اصلی گیربکس شفت متحرک نام دارد و چندین چرخدنده با ابعاد مختلف در آن وجود دارند که میتوانند گشتاور کافی برای حرکت خودرو را تولید نمایند.
علاوه بر چرخدندههای ساده، رینگی و حامل، این گیربکسها شامل اجزای زیر هستند:
گیربکس های صنعتی محافظی ایمن در برابر خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه های تولیدی و اپراتورها است. گیربکس های صنعتی بر اساس نوع دنده ها به چهار دسته گیربکس حلزونی ، هلیکالی ، خورشیدی و مخروطی تقسیم می شود. هر کدام از این محصولات ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند.آشنایی کامل با گیربکسهای صنعتی برای مهندسان و مدیران جهت انتخاب و خرید گیربکس صنعتی برای مرجع مقاله کاربرد های خاص بسیار مهم و ضروری است.
در صنایع ساختمانی، گیربکسهای بالابر یکی از اجزای اصلی در جرثقیلهای سقفی و تجهیزات انتقال مواد محسوب میشوند.
برای کارکرد گیربکس در شرایط بهینه نیاز است که روغن داخل آن حجم مناسبی داشته باشد و روانکاری دنده ها به بهترین شکل ممکن انجام پذیرد.